Login to your account

Register a new account

Reuniunea Online Subtitrat in Romana

Puteti controla functiile playerului folosind aceste scurtaturi: Enter/Space M 0-9 F J L
Acest site este singurul site fara reclame si fara virusi!
Va rugam sa ne adaugati site-ul la favorite pentru a vedea noile filme/seriale aparute.
Reuniunea Online Subtitrat in Romana

Vuslat - Reuniunea Online Subtitrat in Romana

120min/episod

Din distributie fac parte actorii: Kadir Dogulu, Devrim Özkan, Mehmet Özgür, Pelin Uluksar, Umit Kantarcilar, Gamze Süner Atay, Murat Karasu, Baran Bölükbasi, Serra Pirinç, Erdem Akakçe si Osman Alkas.

Aziz este singurul fiu și moștenitor al unei familii bogate. Este pasionat, de succes și foarte respectat în societatea înaltă. El preia afacerea de familie în industria textilă după ce tatăl său se retrage și gestionează cu succes compania. Cu toate acestea, el are unele probleme cu Kerem, care a fost crescut de familia lui Aziz.

După ce părinții lui au murit când era mic, Kerem a fost adoptat de familia lui Aziz. A fost crescut într-o familie bogată, cu oportunități bune. Cu toate acestea, el trebuie să îndure plângerile și nemulțumirile mamei lui Aziz.

În timp ce Aziz lucrează ca CEO în afacerea familiei, Kerem lucrează în calitate de co-manager. Aziz se ocupa de afacerile legale, în timp ce Kerem desfășoară afacerile ilegale. Chiar dacă Aziz este conștient de partea întunecată a tatălui său, el preferă să nu aibe legatura cu activitățile ilegale. Kerem, pe de altă parte, dorește să câștige toată puterea și să-l disprețuiască pe Aziz.

Data aparitiei:
Jan. 07, 2019
Calitate:
HD
Nume Original:
Vuslat

(0) comments

  • ionelaOctober 24, 2021Reply

    UN SERIAL BUN…AZIZ PERSONAJUL PRINCIPAL ESTE UN BUN ACTOR SI CARISMATIC…MI-A PLACUT MULT….VOI VIZIONA TOATE FILMELE SI SERIALELE CU EL…ACUM DEJA VIZIONEZ ,,PACATELE TATALUI CU EL IN ROL PRINCIPAL…AMI PLACE MULT…FELICITARI INTREGI ECHIPE…SUCCES SI CAT MAI MULTE PRODUCTII CU, KADIR DOUGLU IN ROL PRINCIPAL…

  • VickyJuly 10, 2022Reply

    Ffff prost merge, se întrerupe ff des și nici ca se mai incarca

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published