Login to your account

Register a new account

Mama Online Subtitrat in Romana

Puteti controla functiile playerului folosind aceste scurtaturi: Enter/Space M 0-9 F J L
Acest site este singurul site fara reclame si fara virusi!
Va rugam sa ne adaugati site-ul la favorite pentru a vedea noile filme/seriale aparute.
Mama Online Subtitrat in Romana

Anne - Mama Online Subtitrat in Romana

90min/episod

În “Mama”, Cansu joacă rolul unei fotografe pe nume Zeynep. Pentru o zi, ea înlocuieşte o profesoară la o şcoală. În acest scurt timp, nu poate să nu observe comportamentul ciudat al unei eleve pe nume Melek (Beren Gökyıldız).

Dorind să afle mai multe despre ea, Zeynep descoperă că părinţii lui Melek se poartă urât cu ea acasă. Fără să stea prea mult pe gânduri, femeia ia o decizie care va schimba atât soarta micuţei, cat şi pe a ei pentru totdeauna.

În serial joacă şi actriţa Vahide Perçin, pe care aţi văzut-o în “Suleyman Magnificul” (unde i-a dat viaţă sultanei Hurrem la bătrâneţe) şi “Feriha”.

Data aparitiei:
Oct. 25, 2016
Calitate:
HD
Nume Original:
Anne

(1) comment

  • Tătaru AngelaAugust 7, 2022Reply

    “ANNE”, un serial ,o dramă foarte plină de învățăminte…o fetiță de 7 ani…(EREN GOKYILDIZ)…după ce este găsită de o educatoare, într-o pungă de gunoi…începe drama vieții ei. Excepțional joc actoricesc al acestei fetițe, doar de 7 ani. Și în serialul turcesc “Fetița mea “…tot atit de bine și credibil joacă. Muzica din generic la serialul “ANNE “…foarte plăcută…iți dau lacrimile când o asculți. Mulțumim mult că ne-ati bucurat de acest serial….cit și de corect și bine tradus. Toate cele bune și cu multă sănătate….TUTUROR….

  • IrinaMay 14, 2023Reply

    🫶🏽

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published