Login to your account

Register a new account

Legea pamantului Online Subtitrat in Romana

Inregistreaza-te pentru a urmari serialul!:

Click aici pentru inregistrare!
Puteti controla functiile playerului folosind aceste scurtaturi: Enter/Space M 0-9 F J L
Acest site este singurul site fara reclame si fara virusi!
Va rugam sa ne adaugati site-ul la favorite pentru a vedea noile filme/seriale aparute.
Legea pamantului Online Subtitrat in Romana

Adini Kalbime Yazdim - Legea pamantului Online Subtitrat in Romana

46min/episod

Povestea serialului se roteşte între două familii din Mardin, și fiind cele mai importante şi bine văzute familii printre membrii clanurilor. În urmă cu câţiva ani, familia Bozbey şi familia Pehlivan au fost duşmani şi între ei a existat un conflict sângeros care s-a încheiat cu pace acum 20 de ani.

Din cauza conflictelor dintre ei familia Pehlivan şi-a pierdut copilul lor cel mai mare, şi familia Bozbey şi-a alungat fiul cel mare, Ömer, din Mardin, pentru a încheia acel conflict sângeros care le-a făcut viaţa mult mai amară şi de atunci pacea a domnit peste cele două familii. Două mame îndurerate, Fidan şi-a pierdut fiul cel mare în urma conflictelor dintre clanuri şi Kureyșa mama lui Ömer şi-a îndepărtat fiul de lângă ea din dorinţa de ai cruţa viaţa.

Din cauza exilului, Ömer a trăit departe de familia sa și prin forţele proprii a devenit un om de afaceri de succes. În Mardin mama lui Kureyșa, care a devenit Agă după moartea soțului ei și fratele său Kadir, aşteaptă cu nerăbdare ziua când el va deveni Agă şi îl vor avea
din nou aproape.

Halil fiul cel mic al familiei Pehlivans, unicul fiu rămas, aşteaptă şi el să devină Agă şi visul lui I se împlineşte atunci când tatăl său este pe patul de moarte. Halil cu ajutorul mamei sale Fidan, devine Agă şi dorinţa lui arzătoare este de a-şi răzbuna fratele, nemaiţinând cont de promisiunea păcii stabilită de cele două familii.

Halil și Kadir încep să se urmărească prin Mardin, din dorinţa de a se ucide reciproc La Istanbul, Ömer este cu iubita lui şi îşi trăiesc frumoasă poveste de iubire si fac pregătirile de nuntă. Leyla nu ştie că iubitul ei are o poveste de viaţa tragică, care o să-i facă să plătească un preț pentru ca flacăra iubirii lor să nu se stinga.

Ömer este în Istanbul şi este implicat în lupta sângeroasă, neştiind exact ce se întâmplă. El va ajunge la spital şi luptă să supravieţuiască.

Gen:
Actori:
Director:
n/a
Tara:
Data aparitiei:
Oct. 03, 2023
Calitate:
HD
Nume Original:
Adini Kalbime Yazdim

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published