Login to your account

Register a new account

Inima gaseste pe cine iubeste Online Subtitrat in Romana

Inregistreaza-te pentru a urmari serialul!:

Click aici pentru inregistrare!
Puteti controla functiile playerului folosind aceste scurtaturi: Enter/Space M 0-9 F J L
Acest site este singurul site fara reclame si fara virusi!
Va rugam sa ne adaugati site-ul la favorite pentru a vedea noile filme/seriale aparute.
Inima gaseste pe cine iubeste Online Subtitrat in Romana

Rüzgarin Kalbi - Inima gaseste pe cine iubeste Online Subtitrat in Romana

120min/episod

Rüzgar pleacă în Bosnia pentru a fugi de toate, în mare parte din amintirile sale, după ce a pierdut femeia din viața lui, Meltem, într-un accident de mașină în urmă cu doi ani. De doi ani, nu comunică cu nimeni. După o cercetare amănunțită a familiei sale, a mamei sale Vahide și a unchiului său Kemal, care dețin una dintre exploatațiile apreciate din Turcia, reusesc sa dea de urma lui Rüzgar.

Kemal reușește să meargă în Bosnia și să-l aducă înapoi pe Rüzgar în Istanbul. Cu toate acestea, Rüzgar este încă sfasiat. El sfârșește fugind încă o dată în timpul unei cine aglomerate ținute la întoarcerea lui. Reuseste sa dea de șofer, el ajunge în Foça în sfârșit. Nu contează unde merge pentru el oricum …

Zeynep este pe cale să fie căsătorită cu iubitul ei de multă vreme. Au o săptămână până la ziua nunții lor și, în timp ce ea se ocupă de ultimele pregatiri, Zeynep află că Kutay a înșelat-o. La fel ca Rüzgar, vrea să renunțe la tot și să plece. Cu toate acestea, înainte de a ajunge chiar la casa bunicului ei, trece prin fața cabanei lui Rüzgar, în pădure. Așa se afla si sătenii de Rüzgar. Pe lângă numele său, Rüzgar își ascunde adevărata identitate de toată lumea. Urmareste serialul turcesc Inima gaseste pe cine iubeste Episodul 9 online subtitrat.
Pentru nunta lui Hande, cea mai buna prietena al lui Zeynep, Kutay și Zeynep vor trebui să se înfrunte încă o dată. Sibel, Bașak și Hande vin cu un plan. Pentru ca acest plan să funcționeze, au nevoie de Rüzgar. Când Rüzgar află adevărul despre Zeynep, el nu poate spune nu. În cele din urmă, începe o schemă, Zeynep și Rüzgar fac echipă împreună …

In serialul Inima gaseste pe cine iubeste joaca actorii: Burak Serdar Sanal, Deniz Baysal, Cezmi Baskin, Ahmet Saraçoglu, Basak Dasman, Batuhan Begimgil, Funda Sirinkal, Ebru Aykaç, Turgut Tuncalp, Müge Akyamaç.

Data aparitiei:
Aug. 20, 2016
Calitate:
HD
Nume Original:
Rüzgarin Kalbi

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published