Login to your account

Register a new account

Iarna neagra Online Subtitrat in Romana

Inregistreaza-te pentru a urmari serialul!:

Click aici pentru inregistrare!
Puteti controla functiile playerului folosind aceste scurtaturi: Enter/Space M 0-9 F J L
Acest site este singurul site fara reclame si fara virusi!
Va rugam sa ne adaugati site-ul la favorite pentru a vedea noile filme/seriale aparute.
Iarna neagra Online Subtitrat in Romana

Zemheri - Iarna neagra Online Subtitrat in Romana

140min/episod

Serialul, o producție AY YAPIM, va avea pe fotoliul de regizor pe Hilal Saral, iar distribuția cuprinde nume îndrăgite: Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Zerrin Tekindor, Hazal Filiz Küçükköse, Caner Cindoruk.
Firuze și Ayaz … Două suflete frumoase, doi copii care poartă povara a două familii. Așa cum soarta îi aduce împreună, calea iubirii pure și inocente este singura lor dorință.

Povara pe care ei sunt nevoiți să o poarte și dragostea pe care o simt unul pentru celălalt, o fac cu toată puterea. În ciuda tuturor dificultăților, ei poartă cu ei cea mai mică speranță, pentru că un viitor este tot ceea ce își doresc. Aceasta continuă până când soarta decide să-și schimbe părerea.

Ayaz ajunge la o astfel de intersecție; în centru este tronul pe care este Firuze și este obligat să renunțe la visele și viitorul său. Chiar dacă nu dorește, își întoarce inima spre Berrak. Acest sacrificiu este pentru mama sa. Totuși, din această cauză, este foarte conștient că a lăsat în urmă dureri profunde, dureri de inimă și vise distruse și acesta este motivul pentru care inima lui Firuze se transformă în piatră. Aceasta a fost prima și ultima dată când a crezut și a avut încredere, acum a închis pentru totdeauna ușile inimii sale.

Cu toate acestea, viața scrie povestea așa cum crede de cuviință și, cu o singură nuntă încurcată, toți se regasesc împreună. Firuze pentru a demonstra că tatăl ei este nevinovat pune tot ce are, dar într-un moment cel mai puțin așteptat, ea este obligată să treacă cel mai mare test din viața ei. Bărbatul care i-a rupt inima și pentru a câștiga libertatea tatălui ei este obligată să stea lângă Ertan.

Data aparitiei:
Jan. 15, 2020
Calitate:
HD
Nume Original:
Zemheri

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published