Login to your account

Register a new account

Ferhat si Sirin Online Subtitrat in Romana

Puteti controla functiile playerului folosind aceste scurtaturi: Enter/Space M 0-9 F J L
Acest site este singurul site fara reclame si fara virusi!
Va rugam sa ne adaugati site-ul la favorite pentru a vedea noile filme/seriale aparute.
  • Episodul 1
  • Episodul 2
  • Episodul 3
  • Episodul 4
  • Episodul 5
  • Episodul 6
Ferhat si Sirin Online Subtitrat in Romana

Ferhat ile Şirin - Ferhat si Sirin Online Subtitrat in Romana

120min/episod

Ferhat, Sirin și Banu – Nu știu că sunt târâți într-un vortex unde vor experimenta miracolul iubirii și al dezastrului. A lor este o poveste de dragoste imposibilă. Banu va fi cel mai mare obstacol între Ferhat și Sirin.

Nume din distribuția serialului: Cansu Dere, Tolga Saritas, Leyla Tanlar, Yildiray Sahinler, Ushan Cakir, Isil Yucesoy, Sehsuvar Aktas, Emel Çölgeçen, Alican Barlas, Nihan Gür, Zeynep Özyağcılar, Serdar Akülger, Ecenaz Ucer, Durukan Celikkaya.

Drumul lui Ferhat, un tâmplar oarecare, ajunge, când nici nu se așteaptă, la dragoste și o lume bogată și întunecată. Din micul lui atelier, Ferhat ajunge în magazinele istorice ale Bazarului Acoperit care îl duc la conacul Karalı . Pereții conacului către care a fost împins de viață, sunt martori ai trecutului în care există urmele lui Ferhat.

Cea mai mare tragedie a acestei povești este că, de fapt, o dragoste se aprinde din cenușa unei alte povești de dragoste,arsă din durere și răzbunare. De fapt, totul începea cu ani în urmă. O dragoste din acelea unde se iau vieți, viețile sunt înnegrite și familiile sunt împrăștiate.

Data aparitiei:
Dec. 14, 2020
Calitate:
HD
Nume Original:
Ferhat ile Şirin

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published