Login to your account

Register a new account

Dragostea din mansarda Online Subtitrat in Romana

Inregistreaza-te pentru a urmari serialul!:

Click aici pentru inregistrare!
Puteti controla functiile playerului folosind aceste scurtaturi: Enter/Space M 0-9 F J L
Acest site este singurul site fara reclame si fara virusi!
Va rugam sa ne adaugati site-ul la favorite pentru a vedea noile filme/seriale aparute.
Dragostea din mansarda Online Subtitrat in Romana

Çatı Katı Aşk - Dragostea din mansarda Online Subtitrat in Romana

120min/episod

Dragostea din mansarda este povestea de dragoste și, de asemenea, povestea de prietenie între 4 tineri din diferite clase sociale și culturi, ale căror personaje sunt opuse unul față de celălalt. Acești 4 tineri; Ateș Avcı, Ayșen Yılmaz, Demir Yılmaz și Yasemin Çetin nu numai că se vor îndrăgosti, ci vor construi și o puternică prietenie bazată pe o „minciună veselă”.

Pe măsură ce familia Yılmaz se luptă pentru a face față și întrucât situația continuă să se înrăutățească, ei decid înainte ca situația lor să scape de sub control că trebuie să găsească un nou chiriaș pentru apartamentul mansardei; dar au două reguli. Mansarda nu va fi închiriată cuiva care este singur sau student.

Ateș vrea să înceapă o viață nouă pentru el însuși, iar Yasemin dorește să își poată întreține familia și este la casa familiei Yılmaz unde amândoi au ajuns să vadă apartamentul din mansarda. Urmareste serialul turcesc Dragostea din mansarda Episodul 4 online subtitrat.
Amândoi s-au arătat interesați de apartamentul de la mansardă în același timp, dar din cauza regulilor stabilite de familia Yılmaz niciunul dintre ei nu se califică pentru a putea închiria apartamentul.

Din distributie fac parte actorii: Furkan Andic, Ezgi Senler, Yigit Kirazci, Nilay Deniz, Renan Bilek, Tülay Günal, Erhan Yazicioglu, Ebru Aykaç, Burak Tamdogan, Pelin Öztekin, Bülent Seyran, Bedia Ener.

Data aparitiei:
Jul. 09, 2020
Calitate:
HD
Nume Original:
Çatı Katı Aşk

(1) comment

  • Lulciuc lenutaJune 9, 2023Reply

    Ok

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published